CAT

Als we Herveld aan de kant van de A15 uitrijden, komen we langs het bedrijfsterrein van Cleanmat. Daarop, vooraan bij het hek, staat een enorme Caterpillar bulldozer die elke keer weer indruk op mij maakt. Ik heb de machine getekend en daardoor ontdekt wat mij zo boeit: dat is het silhouet van dat zware apparaat.

Op deze pagina staan momenteel weinig recente berichten. Dat komt omdat ik een paar weken alleen getekend heb voor de Dragwolf-blog. Die pagina biedt de mogelijkheid bizarre fantasy te maken. En daar had ik dus zin in.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s