inktober 2020 revisited

Zoals ik op 22 september al noteerde: de inktober challenge past niet echt bij mij. Toch blijft het idee wel nawerken. Elke dag een tekening maken is natuurlijk altijd goed voor je ontwikkeling. Maar ja, niet alle onderwerpen spreken me aan en ik voel me gejaagd en gehaast als ik moet

Ik heb alsnog een paar prompts van de lijst getekend, waarbij ik mezelf opgelegd heb snel te werken. In een half uurtje moet zo’n tekening toch af kunnen zijn. Elke dag een aantal uren investeren lukt gewoonweg niet. De resultaten staan hieronder:

Toegegeven, beslist niet mijn beste tekeningen. Maar dat is mede onderdeel van de challenge: ook als je zelf niet tevreden bent, publiceer je. Nou, hierbij dan.

Jake Parker organiseert ook een “inktober 52”. Daarbij krijg je elke week een prompt van een lijst van 52 en werk je zo het jaar rond. Misschien dat die versie beter bij mij past. Dat haalt in ieder geval de haast ervan af. Mocht je belangstelling hebben, dan is dit de link: https://inktober.com/ .

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s