Summer

Zeven jaar geleden hebben we de laatste hand gelegd aan “Summer”, het liedje en de bijbehorende videoclip, geschreven, gezongen en bedacht door de Linda – onder de naam Katlin.
Het was een succes op lokale stations. Op rock radio in Brugge zijn we die zomer twee maanden lang vrijwel elk uur te horen geweest, we zijn in de poll van het Dagblad van het noorden tot Noord-Hollandse zomerhit verkozen en we hebben allerlei interviews gedaan bij lokale stations, van Optimaal FM in Ulft tot radio Nijkerk; we zijn gedraaid van Limburg tot Rotterdam, van de Spaanse Costa tot zelfs playtime op een New Yorkse zender. Helaas: nationale aandacht hebben we niet kunnen bereiken. Maar een lekker liedje blijft het!

In de clip een veelheid aan kindertjes die we op verschillende locaties met hun ouders gescreend hebben, om te kijken of ze in staat waren te focussen tijdens zo’n intensief project. Gefilmd aan het Noord-Hollandse strand, met Linda achter de microfoon in haar zelfgemaakte jurk en ikzelf op de bas in mijn gekochte spijkerbroek (en Tom op drums, Dave op gitaar).
Met dank nogmaals aan aan alle sponsors en werkers die deze ervaring mede mogelijk gemaakt hebben.

Categorieën:Geen categorie

2 replies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s