Schetsen

Een stapel schetsen om mijn techniek te oefenen. Getekend met mijn oude vertrouwde Parker sonnet – de groene, zo’n dikke dertig jaar oud inmiddels en door mij gereviseerd met onderdelen van een andere Parker sonnet. Ook uit de jaren negentig van de vorige eeuw is de blauwe die ik kort geleden op marktplaats gekocht heb als tweede pen – en deze tekent net zo fijn als mijn eerste.

Categorieën:tekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s