Jaguar

jaguarxk120richarddelaporteblog

Auto’s doen me niets, behalve als ze oud zijn. Linda en ik gaan daarom naar de zomerse old timer-bijeenkomsten die bij ons in de Betuwe georganiseerd worden. In Lienden en Opheusden heb ik fraaie series foto’s kunnen maken. Deze jaguar stond in Opheusden op de startplaats  – in het grijs, maar ik vind groen mooier. Het aantrekkelijke van die oude auto’s is dat het nog om echte mechanische techniek gaat; met de hand gebouwde machines van plaatwerk, tandwielen, schroefjes, boutjes, moertjes en ringetjes.

 

Categorieën:tekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s