Jaguar

jaguarxk120richarddelaporteblog

Auto’s doen me niets, behalve als ze oud zijn. Linda en ik gaan daarom naar de zomerse old timer-bijeenkomsten die bij ons in de Betuwe georganiseerd worden. In Lienden en Opheusden heb ik fraaie series foto’s kunnen maken. Deze jaguar stond in Opheusden op de startplaats  – in het grijs, maar ik vind groen mooier. Het aantrekkelijke van die oude auto’s is dat het nog om echte mechanische techniek gaat; met de hand gebouwde machines van plaatwerk, tandwielen, schroefjes, boutjes, moertjes en ringetjes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s